Grow Like A Tree + Urban Yoga

Workshop Empowerment

zaterdag 26.01.2019

Urban Center

Het leven geeft ons vaak veel stress mee, en dit geldt ook voor jongeren. 
Tijdens deze 2-delige workshop, gaan we in op de behoeften van elke jongeren die zich assertiever zouden moeten opstellen om de gewenste doelen te kunnen behalen. Alles start bij self-awareness en hier gaan we op inzoomen. 

Deel 1: Grow Like A Tree

Een interactieve workshop met groepsinteractie die begeleidt word door Corinne Rennerts. Haar ervaring en deskunigheid zullen in leuke opdrachter vertaald worden en leer je op een leuke manier jou self-awareness kennen.
Een aanrader voor iedereen die eventjes het gevoel met zichzelf of zijn/haar omgeving kwijt is. 

Deel 2: Urban Yoga

Na de workshop rond self-awareness moet er ook plaats gemaakt worden voor de rust die je lichaam nodig heeft. We vergeten vaak eventjes de tijd te nemen om stil te staan bij de dingen die we hebben gepresteerd. Daarvoor zal Melissa Mihany, gekend moderne danseres uit Brussel, jullie tips & tricks meegeven die je op dagdagelijkse basis kan uitvoeren. 

Voor meer info contacteer: info@urbancenterantwerp.com

Info

Deuren 17:00

Gratis