Over Ons

Het Urban Center is een hub waar ieder kind en elke jonge wave-maker zijn/haar/hun toekomst in handen kan nemen in een positieve, stimulerende en inspirerende omgeving.

Believers

Achter elk sterk concept staat een team van rotsvaste gelovers. Het Urban Center & de LGU Academy bestaan alleen maar omdat er veel bedrijven, brands, overheden en -vooral- mensen in geloven. Hun steun is soms financieel, soms praktisch logistiek, soms een mix van grote en kleine bijdrages, etc. Hiermee tonen ze niet alleen dat ze in onze projecten geloven. Het is ook duidelijk dat ze echte Believers zijn als het op onze jongeren aankomt. En dat is veel waard.

Word ook een believer info@urbancenterantwerp.com

Heroes & Sheroes

Iedereen heeft greatness in zich. Kijk maar eens naar onze Heroes & Sheroes: rolmodellen uit de wetenschap, topsport, muziek, dans, kunst, ondernemen, journalistiek, etc. met heel diverse verhalen en achtergronden. Coely, Moussa Dembele, Eline De Munck, Nordin Ben Moh, Karolien De Becker, Adil & Bilall, Ella Leyers, Ilyas Nasri, Farah El Bastani, Ruben Van Gucht, Imke Courtois, Dj Lady S ... Zij steunen het Urban Center op allerlei manieren en altijd met één doel: onze jongeren inspireren en herkenbare voorbeelden zijn van zij die het gemaakt hebben. Onze Heroes & Sheroes tonen dat iedereen held(in) kan zijn, zolang je gelooft in jezelf.