Services

In het Urban Center is -bijna- alles mogelijk. Hier kan je Urban Culture in al haar diversiteit ontdekken, (mee)maken en nog veel meer.
Got a dream? We’ve got a place to make it happen.

Space Rental

Klikt het met een bepaalde space in het Urban Center? Je kan elke ruimte huren als grote & kleine onderneming, freelancer, event-organisator ...

Alleen de ruimte nodig? OK, is goed. Meer nodig? Kan allemaal. Vertel ons je droomconcept en wij zorgen voor alles van catering en technische ondersteuning tot het van A tot Z programmeren van jouw volgende event. Uiteraard gaat 100% van de huuropbrengsten naar onze sociale werking.

Download onze brochurevoor meer details: pdf → (-> Download pdf brochure)

Heb je vragen of voorstellen voor ons?
Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com
of bel ons gerust op +32 488 43 80 46

Events & Bookings

Heb je interesse om een eigen event te organiseren of ben je gedreven om een artiest(e) hier te laten performen? Contacteer gerust Admir Mirena voor meer details. Hij staat in voor alle events en bookings!

Contact: admir@urbancenterantwerp.com

Meat & (Gr)eat

De meeste straffe verhalen starten in een bar. Van toevallige passanten tot professionals tot bekende gezichten: iedereen komt in de Urban Center Lounge samen. En zoals bij elke hechte community, gebeurt dat liefst met tasty food en drinks erbij.

Urban Culture

 Zin in een deep dive in Urban Culture voor je team of je leerlingen? Een workshop? Een feestje? Een spektakel? Een lezing? Een videoproductie? Gewoon vragen en we doen je graag een voorstel.

Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com

Teambuildings

Niet alle teambuildings zijn hetzelfde. OK, eigenlijk zijn de meeste dat wel. Maar niet bij ons. In het Urban Center wordt Urban Culture vertaald naar een custom teambuilding-sessie met inspirerende rolmodellen uit onze community. Wij zorgen voor een originele locatie en insteek met een ruim aanbod aan activiteiten, invulling, catering en andere diensten op topniveau.

Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com

Inspirational Tours

Ontdek Urban Culture waar het leeft, in de hotspots van de stad waar we samen hidden gems gaan ontdekken: jonge ondernemers & creatives met een inspirerend verhaal. Over onze tours door de stad zal je nog lang kunnen navertellen/ opscheppen.

Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com

Co-working Space

Work spaces om ideeën uit te wisselen, plannen te smeden en actie te ondernemen. Voor starters is de werkplek gratis, in ruil voor hun diensten aan het UC. Win-win!

Contacteer ons via coworking@urbancenterantwerp.com

LGU Academy

De LGU Academy biedt een inspirerend afterschool program aan voor urban youth vanaf 6 jaar, met de focus op tieners en jongvolwassenen met diverse achtergronden.

Naar de LGU Academy